loading...

سایت تفریحی وسرگرمی آسیافان

به ادامه مطلب برویدخبرگزاری ایسنا: با توجه به اینکه ماهی و میگو یکی از اقلام مهم در سبد غذایی خانوار است توجه به کیفیت و سلامت آن نیز مهم تلقی می‌شود و باید نکاتی را هنگام خرید این محصولات در نظر

آخرین ارسال های انجمن

ماهی و میگوی تازه را چگونه تشخیص دهیم؟

naser بازدید : 911 سه شنبه 28 مرداد 1393 : 9:32 ق.ظ نظرات (0)

به ادامه مطلب بروید

خبرگزاری ایسنا: با توجه به اینکه ماهی و میگو یکی از اقلام مهم در سبد غذایی خانوار است توجه به کیفیت و سلامت آن نیز مهم تلقی می‌شود و باید نکاتی را هنگام خرید این محصولات در نظر گرفت.

در هنگام خرید میگو باید به شفافی رنگ و عاری بودن از هرگونه لک روی پوست آن توجه کرد. همچنین در خصوص ماهی نیز توجه به شفافیت و برآمدگی چشم، قرمزی آبشش، حالت ارتجاعی بافت و رنگ شفاف پوست ماهی توجه کرد.

علی‌اصغر مجاهدی، معاون سازمان شیلات درباره چگونگی تشخیص میگوی سالم به خبرنگار ایسنا گفت: اگر میگو کهنه باشد لکه‌های تیره‌رنگی در ناحیه دم و سرش پدیدار می‌شود و رنگ کلی میگو به صورت شفاف نیست.

ماهی و میگوی تازه را چگونه تشخیص دهیم؟


وی ادامه داد: میگوی تازه صورتی‌ رنگ و شفاف است.

چشم ماهی باید شفاف و درخشان باشد

مجاهدی در خصوص تشخیص ماهی سالم و تازه نیز اظهار کرد: هنگام خرید ماهی باید به حالت چشم‌ ماهی توجه شود چراکه چشم ماهی‌های تازه، علاوه بر این که شفاف و درخشان است، حالت کاملا محدب دارد در صورتی‌که چشم ماهی‌های فاسد تیره و کدر است و کره چشم بطور کامل در حفره چشم فرو رفته است.

گوشت ماهی تازه قابلیت ارتجاعی دارد

معاون سازمان شیلات با بیان این‌که بدن ماهی‌های تازه قابلیت ارتجاعی دارد و فاقد ترشحات است، اظهار کرد: این درحالی است اگر روی بدن ماهی‌های فاسد فشار دست وارد شود کاملا فرو رفتگی ایجاد می‌کند و ترشحات بدن ماهی زیاد است و حالت چسبندگی دارد.

آبشش ماهی تازه، مرطوب و قرمز روشن است

وی قرمزی آبشوش ماهی را یکی دیگر از عوامل سلامت ماهی دانست و افزود: در ماهی‌های تازه آبشش‌ها مرطوب و به رنگ قرمز روشن هستند ولی در ماهی‌های فاسد آبشش‌ها مرطوب نبوده و رنگی خاکستری دارند.

مجاهدی ادامه داد: در ماهی‌های تازه سرپوش گوش‌ها بطور کامل و تقریبا چسبیده هستند و سطح داخلی آنها لکه ندارد ولی در ماهی‌های فاسد این سرپوش‌ها تقریبا جدا هستند و روی سطح داخلی آنها لکه‌های قهوه‌ای و قرمز رنگ دیده می شود.

فلس‌های ماهی تازه کاملا به بدن چسبیده و به سختی جدا می‌شوند

وی اظهار کرد: در رابطه با ماهی‌های تازه فلس‌ها کاملا به بدن چسبیده و به سختی جدا می شوند در حالی که در ماهی‌های فاسد، فلس‌ها برجسته و به راحتی کنده می‌شوند.

معاون سازمان شیلات بوی ماهی را یکی دیگر از عوامل شناسایی ماهی باکیفیت عنوان و اظهار کرد: ماهی‌هایی که تازه هستند تقریبا بوی مطبوعی دارند و اگر از آب‌های شیرین صید شده باشند بوی گیاهان آبزی همان منطقه را می‌دهند ولی ماهی فاسد بوی نامطبوعی دارد که بیشتر اوقات بوی آمونیاک و ترشیدگی و در اثر پیشرفت فساد بوی گندیدگی می دهد.

مجاهدی بهترین مکان برای خرید ماهی را فروشگاه‌های معتبر که نکات بهداشتی در آنها رعایت می شود دانست و گفت: باید از خرید ماهی در مکان های نامناسب و غیر بهداشتی اجتناب شود.

مدت نگهداری ماهی و میگو

وی در خصوص مدت نگهداری ماهی و میگو اظهار کرد: ماهی تازه یک تا دو روز داخل یخچال قابل نگهداری است اما ماهی یخ زده پس از خارج شدن از یخچال به سرعت باید مصرف شود و حدود یک ماه در فریزر قابلیت نگهداری دارد.

مجاهدی ادامه داد: میگو تازه نیز یک تا دو روز داخل یخچال و تا چهار ماه داخل فریزر قابلیت نگهداری دارد.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • موضوعات

  • سرگرمی
  • آرایش وزیبایی
  • فرهنگ وهنر
  • آشپزی وتغذیه
  • روانشناسی
  • زندگی زناشویی
  • بازار
  • سلامت
  • کامپیوتر واینترنت
  • تصاویر
  • دنیای مد
  • آهنگ
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1600
  • کل نظرات : 504
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 2116
  • آی پی امروز : 470
  • آی پی دیروز : 416
  • بازدید امروز : 2,541
  • باردید دیروز : 1,956
  • گوگل امروز : 5
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 13,614
  • بازدید ماه : 36,912
  • بازدید سال : 244,126
  • بازدید کلی : 7,323,819