آخرین ارسال های انجمن
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
0 | 10 | farid-arjmand |
![]() |
0 | 28 | partnovin |
![]() |
0 | 19 | fidarco |
![]() |
0 | 26 | farazmoshaver |
![]() |
0 | 30 | maryamgh63 |
![]() |
0 | 27 | adds |
![]() |
0 | 26 | adds |
آموزش تهیه کوفته بلغاری

مواد لازم برای کوفته بلغاری:
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
سیر : 2 تا 3 حبه رنده شده
تلخون و مرزه : در صورت تازه بودن بک لیوان . اگر خشک بود یک قاشق غذاخوری پر
فلفل دلمه ای یک عدد بزرگ
سیب زمینی : یک عدد بزرگ که به صورت نگینی خرد شده
نمک و فلفل و زردچوبه و آبغوره به میزان لازم
رب یک قاشق غذاخوری
( این غذا عطر و طعم خوبی دارد )
طرز تهیه کوفته بلغاری :
گوشت و سیر و مرزه و ترخون و نمک و فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط میکنیم و ورز میدهیم و به اندازه یک گردو مواد را گلوله ای میکنیم. پیاز را سرخ میکنیم و به آن زردچوبه و فلفل اضافه می کنیم و بعد گوجه خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه کرده و درب ظرف را میبندیم و صبر می کنیم تا گوجه ها نیم پز شود . بعد گلوله های آماده شده را اضافه میکنیم و باز هم در ظرف را میبندیم و صبر میکنیم تا گلوله های گوشتی کمی به اصطلاح خودش را بگیرد سپس رب را در یک لیوان آب جوش حل کرده و نمک میزنیم و به مواد اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم بپزد و در آخر کمی آبغوره به آن اضافه میکنیم. ( در صورت تمایل )
هنگام خوردن سیب زمینی سرخ شده را نیز به آن اضافه میکنیم .
این غذا را مانند خورشت ها با برنج میتوان خورد ./آلامتو
برچسب زده شده با : کوفته بلغاری , كوفته بلغاري , طرز تهیه کوفته بلغاری , آشپزی , آشپزی آسان , آشپزی با تاتیانا , آشپزی با نایجلا , آشپزی افغانی سمبوسه , آشپزی با آنا , آشپزی خانواده سبز , آشپزی سریع , آشپزی آسان با نایجلا , آشپزی مدرن , آشپزی آسان و فوری , آشپزی آسان با مرغ , آشپزی آسان ایرانی , آشپزی آسان و سریع , آشپزی آسان و خوشمزه , آشپزی آسان فیس بوک , آشپزي آسان و سريع ,