آخرین ارسال های انجمن
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
0 | 3 | farid-arjmand |
![]() |
0 | 25 | partnovin |
![]() |
0 | 17 | fidarco |
![]() |
0 | 25 | farazmoshaver |
![]() |
0 | 28 | maryamgh63 |
![]() |
0 | 25 | adds |
![]() |
0 | 25 | adds |
آموزش تهیه خورشت چغاله بادام

طرز تهیه خورشت چغاله بادام
با چند نوع میوه معمولاً می توان خورش و یا ترشی تهیه کرد که چغاله بادام یکی از انواع آنهاست.
مواد لازم:
گوشت خورشتی 400گرم
پیاز خورد و سرخ شده یک عدد متوسط
چغاله بادام 200 گرم
نعنا و جعفری خورد شده 300گرم
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
آب غوره به میزان لازم
آب 4 لیوان
طرز تهی هخورشت چغاله بادام:
ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود، سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و 3،4 دقیقه صبر کنید، سپس 4 لیوان آب را اضافه کنید و به مدت 45تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند .وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و 10دقیقه صبر کنید تا قوام بیاد. حال غذا آماده است.
نکات:
1-می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید.
2-در صورت تمایل می توانید در پایان کار کمی رب گوجه نیز بزنید.
3-اگر از همان ابتدا نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند.
4-از آب نارنج به جای آب غوره نیز می توان استفاده کرد.
5-این خورشت را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می توان تهیه کرد.
منبع:alamto.com
برچسب زده شده با : خورشت , آموزش تهیه خورشت , چغاله بادام , چغاله بادام به انگلیسی , چغاله بادام به انگليسي , چغاله بادام در بارداری , چغاله بادام خواص , چغاله بادام چیست , چغاله بادام زردآلو , چغاله بادام و بارداری , چغاله بادام برای زن باردار , چغاله بادام در دوران بارداری , چغاله بادام در بارداري , خواص چغاله بادام در بارداری , خوردن چغاله بادام در بارداری , مصرف چغاله بادام در بارداری , خوردن چغاله بادام در بارداري , خوردن چغاله بادام در دوران بارداری , خواص چغاله بادام در دوران بارداری , خواص چغاله بادام چیست ,