loading...

سایت تفریحی وسرگرمی | آسیافان

آموزش تهیه ی اسپاگتی پخته با پنیر خوشمزهآشپزی,طرز تهیه,آموزش تهیه,اسپاگتی,اسپاگتی پخته با پنیر,

آخرین ارسال های انجمن
naser بازدید : 611 چهارشنبه 01 مهر 1394 نظرات ()

آموزش تهیه ی اسپاگتی پخته با پنیر خوشمزه

مواد لازم : برای ۶ نفر
اسپاگتی ۲۲۷ گرم
شیر ۱٫۲ پیمانه
تخم‌مرغ ۱ عدد
گوشت گاو ۴۵۰ گرم
پیاز متوسط خردشده ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای سبز خردشده ۱ عدد متوسط
گل سیر خردشده ۲ عدد
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای‌خوری
زیره ۱٫۲ قاشق چای‌خوری
پونه‌ی کوهی ۱٫۲ قاشق چای‌خوری
نمک ۱٫۲ قاشق چای‌خوری
فلفل ۱٫۲ قاشق چای‌خوری
سس گوجه فرنگی حدوداً ۲۲۷ گرم
پنیر چدار خردشده ۱٫۲ پیمانه
پنیر مونتری جک خردشده ۱٫۲ پیمانه

طرز تهیه اسپاگتی پخته با پنیر :
ابتدا اسپاگتی را مطابق دستور روی بسته بپزید. شیر و تخم‌مرغ را خوب ترکیب کنید. اسپاگتی که آب آن رفته است را با شیر و تخم‌مرغ مخلوط‌ کنید. خوب هم بزنید. ترکیب اسپاگتی را در یک ظرف ۲۳ در ۳۳ سانتی‌متری بریزید. گوشت گاو را با پیاز، فلفل سبز و سیر در یک ماهیتابه‌ی بزرگ تفت بدهید. اجازه بدهید آب آن برود.

گوشت که آب آن رفته است را به ماهیتابه برگردانده و به آن ادویه بزنید. بگذارید برای ۲ دقیقه بپزد. آن را با سس گوجه‌فرنگی هم زده و برای دو دقیقه‌ی دیگر بپزید.

ترکیب گوشت را روی اسپاگتی پخش کنید. کمی پنیر روی آن بریزید. برای ده دقیقه در دمای ۲۱۸ درجه‌ی سانتیگراد فر، اسپاگتی را بپزید تا پنیر ذوب شده و پف کند.

اسپاگتی خود را از فر درآورده و بگذارید ده دقیقه بماند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1596
  • کل نظرات : 497
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 1881
  • آی پی امروز : 66
  • آی پی دیروز : 114
  • بازدید امروز : 431
  • باردید دیروز : 1,408
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 8
  • بازدید هفته : 3,533
  • بازدید ماه : 48,655
  • بازدید سال : 469,018
  • بازدید کلی : 5,780,819
  • کدهای اختصاصی