loading...

سایت تفریحی وسرگرمی آسیافان

تفاوت سیب قرمز با زرد در چیست ؟  آیا سیب قرمز و سیب زرد از نظر خاصیت تفاوتی با یکدیگر دارند؟ هر کدام از رنگ ها هر از نظر بصری هم  درمانی خواص منحصر به فرد خود را دارایند.سیب سبز: رنگ آن براي

آخرین ارسال های انجمن

تفاوت میان سیب زرد وقرمز چیست؟

naser بازدید : 1191 چهارشنبه 03 شهریور 1395 : 17:49 ب.ظ نظرات (0)

تفاوت سیب قرمز با زرد در چیست ؟  آیا سیب قرمز و سیب زرد از نظر خاصیت تفاوتی با یکدیگر دارند؟ هر کدام از رنگ ها هر از نظر بصری هم  درمانی خواص منحصر به فرد خود را دارایند.


سیب سبز: رنگ آن براي افراد عصبي و ناآرام بسيار مفيد است. رنگ سبز خاصيت ضدعفوني کننده دارد و مناسب براي بيماري هاي قلبي -عروقي و بيماري هاي روده اي (يبوست)، معده (سوء هاضمه، زخم معده و ...)، کليه (سنگ کليه و ناراحتي هاي مجاري ادراري)، ريه (مشکلات تنفسي، آسم و ...) و رحم مي باشد. اين رنگ براي درمان زخم هاي عميق سوختگي هاي شديد نيز مؤثر است. اين خواص در ميوه ها و سبزيجاتي که سبز رنگ هستند، به وفور يافت مي شود. تحقيقات نشان داده ميوه ها و سبزيجات سبز رنگ خاصيت ضدعفوني کنندگي دارند و در هضم غذا و جذب آن مؤثرند. ميوه ها و سبزيجات سبز رنگ براي افرادي که از بيماري هاي عصبي رنج مي برند، توصيه شده است.  همچنين در درمان زخم هاي عميق و سوختگي ها و بيماري هاي ريوي و کليوي بسيار مؤثر است و در بهبود بيماري هاي قلبي مصرف فراوان دارد.
رنگ قرمز : رنگي است محرک و اشتهاآور، رنگي پرانرژي که همين خصوصيات در مواد غذايي قرمز رنگ هم ديده مي شود. معمولاً ما براي خوردن خوراکي هايي با رنگ قرمز بسيار راغب هستيم. اين رنگ و در واقع ميوه ها و سبزيجات قرمز رنگ علاوه بر اين که افزايش دهنده اشتها هستند، براي افراد کم خون و افرادي که کمبود آهن دارند، بسيار مناسب است. همچنين در درمان عفونت ها و سوختگي هاي شديد بسيار مؤثر است و معمولاً اين گونه ميوه ها و سبزيجات در درمان بيماري هاي ريوي، مشکلات روده (يبوست) و رحم به کار برده مي شود. مواد غذايي قرمز رنگ بسيار پرانرژي بوده و در تقويت قلب و افزايش فشار خون و غلظت خون بسيار مفيد و تقويت کننده روده و کبد است.
رنگ زرد : رنگي شادي آفرين، درخشان، زنده و محرک. سبزيجات و ميوه هاي زردرنگ معمولاً اشتهاآور و در عين حال مناسب براي هضم غذا مي باشند. ميوه جات و سبزي هاي زردرنگ تصفيه کننده کبد و روده ها و کليه هاست. اين مواد غذايي در درمان بيماري معده (ورم معده)، کيسه صفرا، يبوست، فشار خون و همين طور مشکلات ريوي مناسب هستند و در تقويت غدد لنفاوي قلب مؤثرند و بسيار انرژي زا مي باشند و محرک اعصاب امیدواریم این مطلب به شما کمک کرده باشد

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • موضوعات

  • سرگرمی
  • آرایش وزیبایی
  • فرهنگ وهنر
  • آشپزی وتغذیه
  • روانشناسی
  • زندگی زناشویی
  • بازار
  • سلامت
  • کامپیوتر واینترنت
  • تصاویر
  • دنیای مد
  • آهنگ
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1600
  • کل نظرات : 504
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 2116
  • آی پی امروز : 470
  • آی پی دیروز : 416
  • بازدید امروز : 2,506
  • باردید دیروز : 1,956
  • گوگل امروز : 5
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 13,579
  • بازدید ماه : 36,877
  • بازدید سال : 244,091
  • بازدید کلی : 7,323,784